استوانه ترافیکی
در سرتاسر جهان موانع ترافیکی به شکل های مختلفی طراحی و تولید می شوند. از انواع رایج موانع ترافیکی می توان به استوانه ترافیکی و مخروط ترافیکی اشاره کرد. استوانه ترافیکی اولین بار توسط در آمریکا طراحی و به تولید انبوه رسید. ایده طراحی آن را شخصی به نام چارلز دی پیشنهاد داد. چارلز دی در ابتدا به عنوان نقاش خیابانی شهر لی آنجلس به شهرت رسیده بود و پس از مدتی با سه پایه های چوبی توانست اولین مانع ترافیکی خود را طراحی کند. وی پس از مدتی فهمید که این موانع ترافیکی شکننده و آسیب پذیر هستند به همین سبب ایده استوانه ترافیکی از جنس پلاستیک را پیاده سازی کرد و در نهایت در سال 1943 آن را به ثبت رسانید. استوانه ترافیکی معمولی به رنگ نارنجی “ایمنی” فلورسنت هستند. استوانه ترافیکی نیز معمولاً با نوارهای بازتابی در اطراف خود همراه هستند تا دید را افزایش دهند. در ایالات متحده استاندارد این مانع ترافیکی به شرح زیر است.
- 12 در (305 میلی متر) ، 1.5 پوند (0.68 کیلوگرم) – برای برنامه های داخلی و خارجی
- 18 در (457 میلی متر) ، 3 پوند (1.4 کیلوگرم) – برای کاربردهای فضای باز مانند نقاشی خط آزاد
- 28 در (711 میلی متر) ، 7 پوند (3.2 کیلوگرم) ، (همچنین مخروط های مترو برای استفاده از آنها در شهرها نامیده می شوند) – برای کاربردهای غیر بزرگراه به عنوان مثال خیابان محلی ،
- 28 اینچ (711 میلی متر) ، 10 پوند (4.5 کیلوگرم) – برای برنامه های رایگان و پر طرفدار
کاربرد استوانه ترافیکی
در معابر غیر شهری از استوانه ترافیکی برای انجام عملیات و هشدار به هنگام شب در جاده ها نصب می کنند. همچنین در آزاد راه ها و بزرگراه ها در ابتدای خروجی ها و وردی های آن به طور ثابت نصب می کنند. اما در معابر شهری از استوانه ترافیکی برای ایستگاه های BRT، جای پارک خودرو، جلوی درب بیمارستان ها و اورژانس و سایر مکان هایی از این دست نصب و مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه بر این ها از این مانع ترافیکی برای مشخص کردن محل بازی کودکان یا انسداد منطقه از آن استفاده می شود. برای افزایش زمان استفاده در شب یا شرایط کم نور ، استوانه ترافیکی معمولاً برای افزایش دید ، یک آستین بازتابنده نصب می کنند. در بعضی مواقع ، به همین دلیل ممکن است استوانه ترافیکی با چراغ های چشمک زن تعبیه شوند. طراحی استوانه ترافیکی به گونه ای است که بسیار سبک و قابلیت جابه داشته باشند و همچنین برای نصب ثابت بتوان آنها را از طریق پیچ بر روی زمین پایدار کرد. استوانه ترافیکی در اندازه ها و رنگ های متعددی طراحی و تولید می شوند اما معمولا اندازه استانداردی که برای آنها در نظرگرفته شده بین 30 تا 40 سانتی متر است و رنگ های آنها به رنگ نارنجی ، زرد ، صورتی و قرمز است که به دلیل اینکه این رنگ ها درخشندگی بسیار بالا و همچنین در شب قابل مشاهده هستند نیز کاربرد بیشتری دارند.
مخروط ترافیکی
مخروط های ترافیکی همان طور که از نامشان پیداست به شکل مخروط هستند و بعضا با نام پیون به معنی کلاه جادوگر شناخته می شوند. از مخروط ترافیکی برای جاده ها و بزرگراه ها و گاها برای علائم احتیاط و جداکننده به جهت حفاری و کانال سازی در خیابان ها و معابر شهری مورد استفاده قرار می گیرد. از مخروط ترافیکی برای کارهای موقتی و مقطعی استفاده می کنند و کمتر پیش می آید که مخروط ترافیکی را به طور ثابت و همیشگی در محیط پیرامون خود ببینید.
قیمت استوانه ترافیکی
قیمت استوانه ترافیکی بسته به اندازه و درجه کیفیت مواد مصرفی آن متفاوت است. همواره محصولاتی از این قبیل هستند که به ظاهر با کیفیت هستند اما در اصل جنس آنها تقلبی و صرفا از مواد درجه دو می باشند. برای خرید استوانه ترافیکی و تشخیص جنس اصلی آن همواره معیار های زیادی وجود دارد اما بهترین و معتبر ترین آن خرید استوانه ترافیکی از فروشگاه معتبر است. ابزار دسیتی چندسالی است که به طور مداوم مسئولیت فروش تجهیزات ترافیکی را به قسمت های مختلف کشور برعهده دارد و همچنین مشتری های دائمی بسیاری برای خود فراهم کرده است.
ارسال دیدگاه